Fjordflyt 2017 med Susanne Sundfør og Hedvig Mollestad Trio

Arrangementsinformasjon
Default file 1490561630

Fjordflyt 2017 har gleden av å presentere en eksklusiv  opplevelse med Susanne Sundfør som soloartist, i tilegg kommer Hedvig  Mollestad trio.

Susanne har trollbundet norske  musikkhjerter gjennom over ti år som artist, hun vil gi oss en eksklusiv  solokonsert under årets Fjordflyt.

Susanne Sundfør utga  sitt første, selvtitulerte album i 2007, og har de siste ti årene  befestet sin posisjon som en av Norges fremste sangere, låtskrivere og  produsenter. Hun har gitt ut seks album, hvorav tre gikk til topps på  salgslistene i Norge. Hun har samarbeidet med artister fra ulike  sjangere, bl.a. Röyksopp - sammen toppet de hitlistene med låta «Running  to the Sea». I tillegg til å være en strålende soloartist, er Susanne  en dyktig produsent med kunstnerisk styring over egne utgivelser. Hun  har også jobbet med den Spellemannspris- vinnende duoen Bow To Each  Other. For tiden jobber Susanne med nytt materiale.

Hedvig  Mollestad trio er et fyrverkeri av et band som både jazz- og  rockepublikummere kan headbange anerkjennende til. Etter en konsert med  trioen i Berlin, skrev sjefen for Rolling Stone følgende: "a late-night  gig last week persuaded me that Hedvig Mollestad Trio have found a way  to make headbanging feel good".

Med tre album på mindre  enn fem år har den eksplosive trioen tatt noen voldsomme sjumilssteg og  begeistret lyttere med både jazz og rock-tilhørighet.

Bandets  femte albumutgivelse «Black Stabat Mater» er en heksegryte fullt av  tunge riff. Samtidig viser Mollestad seg som den eminente sologitaristen  hun har utviklet seg til å bli. Det blir en eksplosiv konsertopplevelse  når trioen kommer på besøk for å rocke Randsfjordsferga!

hedvigmollestadtrio
mollestad
sundfør
susannesundfør
fjordflyt
hov
rand
festival
konsertpåvannet